Tjänster

Reparation

När det kommer till reparationer av tunga fordon finns det inget som vår verkstad på T L Fix AB inte kan hantera. Vi har erfarna mekaniker som är experter på allt från motorreparationer till svetsarbeten och lackering. Oavsett om ditt fordon behöver en enkel service eller om det har drabbats av en allvarligare skada, kan du lita på att vi kommer att ta hand om det på bästa möjliga sätt.

Oavsett om det handlar om en lastbil, släp, buss, entreprenadmaskin eller personbil, kan du lita på att vi har kunskapen och erfarenheten för att utföra reparationer av högsta kvalitet

Vi hjälper till exempel till med:

  • motorreparationer
  • släpreparationer
  • skåplagning/kappellagnig
  • bussreparationer
  • entreprenadmaskiner
  • personbilar från alla marknadens ledande leverantörer
Offertförfrågan

Riktning och plåtjobb

På T L Fix AB erbjuder vi även expertis inom riktning och plåtjobb för dina tunga fordon. Våra kunniga mekaniker har erfarenhet och kompetens för att kunna hantera alla typer av riktning och plåtjobb, oavsett om det gäller mindre skador eller mer omfattande reparationer.

Vi erbjuder även svetsarbeten av högsta kvalitet. Våra skickliga svetsare jobbar med olika material och kan hjälpa till med allt från mindre svetsreparationer till större projekt. Oavsett vad ditt fordon behöver när det gäller riktning, plåtjobb eller svetsning, kan du lita på att vi kommer att utföra arbetet med precision och noggrannhet.

Utöver det utför även lackering och säljer belysning. Kontakta oss idag för en fri offert!

Offertförfrågan

Behöver du hjälp akut?

Vår jourverksamhet är tillgänglig dygnet runt!

0660-83000 Läs mer